Nieuwigheden Cangini & Tucci Euroluce 2023

Dit jaar kon Cangini & Tucci eindelijk weer uitpakken met nieuwe designverlichting van geblazen glas en mooie lichtkunst. De ontwerpen door Marcantonio van de collecties La Stilla en Vegetal gooide hoge ogen. Indien u meer informatie wenst te onvangen sturen wij u graag de nieuwe cataloog 2023.

Ontwerpen van Marcantonio goed ontvangen

De Frequency, het ontwerp van Marcantonio haalde de “Best Of'” award binnen tijdens de Light & Building’s Design Plus competitie in 2022

La Stilla collectie

La Stilla collectie wordt gekenmerkt door zijn gesloten glasbol met een ingewerkte matwitte druppel die een fascinerend maar toch effectief licht geeft. Ideaal als wandlamp maar ook mooi en speels als pendel.

Vegetal collectie

Geinspireerd op de ficus, de calathea, de pilea en de palm geeft Marcantonio duidelijk een knipoog naar de weelderige vormen en bloemmotieven van de jaren 70. Geblazen glas en lasercut metaal in matgoud of nickelzwart.

Frequency collectie

Een paradepaardje en stukje vakmansschap in technologie en een ongeëvenaard staaltje van glasblazen, de Frequency is nu aangevuld met een maat groter én een wandversie.

Bent u verlichtingsspecialist of interieurdetailist en heeft u intresse in Cangini & Tucci? Contacteer ons!

Traduire »